LOGGA IN:  E-post:   Lösenord:  
» Registrera dig  » Glömt lösenordet?
Ange den e-post adress som du registrerade kontot med, så skickas ett nytt lösenord ut:

Samarbete med skolor

Vi på Frontier har under åren samarbetat med skolor i Malmö. Vi har kommit till dem och tränat kampsport i olika former. Vi har även haft temadagar med självförsvar för tjejer. Vissa skolor har även kommit till oss på Rosengårdssporthall, där Frontier har sina lokaler. Här nedan följer några kommentarer.

 

Frontier MMA akademi på SVEAskolan

Under en sexveckors period har SVEAskolan haft besök av Frontier MMA akademi. SVEAskolan är en grundskola med elever i årskurs 6-9. Idén till samarbetet väcktes då några elever elever från skolan känt sig otrygga i sitt närområde då en okänd man på moped har antastat flera ungdomar. Eleverna uttryckte en önskan om att få lära sig kampsport och självförsvar.

En del av idrottsundervisningen på skolan bedrivs i form av fredagsval. Under dessa tillfällen väljer eleverna själva vilka idrotter de vill fördjupa sig i. Det var under dessa fredagsval som Frontier gjorde sina besök och besöken har varit väldigt uppskattade av eleverna som utgjorts av en tjejgrupp på 24 st elever i åk 6-7. Förhoppningsvis kommer samarbetet att kunna fortsätta då flera elever i åk 8 och 9 också visat intresse för att få lära sig grunderna i självförsvar och kampsport.

Sveaskolan tackar Frontier för samarbetet och hoppas på fortsatta självförsvarskurser framöver.