LOGGA IN:  E-post:   Lösenord:  
» Registrera dig  » Glömt lösenordet?
Ange den e-post adress som du registrerade kontot med, så skickas ett nytt lösenord ut:

BJJ, SW och MMA

Frontier MMA står under Robert Bobby Sundels ledning. Bobby har över 13 års erfarenhet av MMA i Skåne och har varit svartbälte i BJJ sedan 2008. Han har tävlat framgångsrikt i både MMA och BJJ och har ett flertal VM- och EM-medaljer i BJJ. Utöver detta fler än hundra matcher i Submission Wrestling med ett guld i ADCC Greek Open från 2007 och ett SM-guld från 2009 som främsta meriter.

Frontier MMA har med Bobby Sundel som huvudtränare fått fram flera framgångsrika utövare i både BJJ och MMA. EM-guld i BJJ och flera svenska mästare i MMA klass B (f.d. Shootfingting) och MMA klass A (f.d. Amatör-MMA) samt proffsfighters som Martin Svensson och Emil Hartsner. Både Emil och Martin började sina banor på Frontier MMA och tog sig sedan hela vägen till TUF och UFC vilket gör klubben till en av få i Norden som lyckats ta nybörjare hela vägen till de största internationella MMA-scenerna.

Robert Sundel har också fostrat svartbälten som sedan gått vidare och startat egna klubbar, bland andra Jonas Eriksson och Cole Lauritsen (Renegade MMA), båda i Danmark.

På Frontier MMA har vi en tydlig plan för att utveckla barn, ungdomar, nybörjare och glada amatörer såväl som tävlande på högsta nivå. Om ni vill utveckla och/eller få råd och stöd i er tränings- och tävlingsverksamhet i MMA, BJJ eller SW, kontakta då Frontier MMA så kan vi hitta en lösning som passar er