LOGGA IN:  E-post:   Lösenord:  
» Registrera dig  » Glömt lösenordet?
Ange den e-post adress som du registrerade kontot med, så skickas ett nytt lösenord ut:

Sponsringsstöd till Frontier MMA

Frontier MMA är en förening som sedan 2004 ligger i ett av Sveriges mest utsatta områden - Rosengård - där de socioekonomiska problemen är ständigt närvarande, i närområdet såväl som på klubben. Detta innebär en svår och utmanande balans mellan stöttning och gränssättning för föreningen och mig personligen. Jag, Robert Sundel, har många gånger fått höra att jag borde flytta klubben för att få fler medlemmar och slippa den negativa publicitet som kommer med Rosengård som stadsdel. Även om jag vid tillfällen faktiskt övervägt en flytt har jag alltid kommit fram till att svenskt föreningsliv inte bara bör handla om idrottsliga prestationer och ekonomi utan om den insats man kan göra för området och samhället där man verkar. På Frontier MMA kan vi dagligen göra skillnad för många utsatta barn, ungdomar och även vuxna, genom att vara goda föredömen med sunda och positiva värderingar som visar ut rätt riktning.
Under alla åren har Frontier MMA varit aktiva på Rosengård med träningar både morgon och kväll. Med medlemmar från 4 års ålder i barngruppen upp till 55-60 bland motionärerna har vi många exempel på både barn och föräldrar som tackat klubben, och mig personligen, för det arbete vi lägger ner på Frontier MMA. Utöver detta har personer från hela Sverige och Europa tackat för våra välarrangerade tävlingar med god stämning som förmedlat en helt annan bild av Rosengård och Malmö än den som media har visat och visar.

Vi på Frontier MMA har under åren startat och genomfört en mängd sociala ungdomsprojekt med stöd av både kommun och privata aktörer med ett genuint och gediget socialt intresse. Vi vill uppmärksamma och tacka dessa nedan och om du är intresserad av att göra som dem och stötta vår verksamhet ekonomiskt eller på annat sätt så kontakta oss så kommer vi överens. Alla bidrag är viktiga för vårt fortsatta arbete med unga människor!

Kontakt: robert.sundel@frontiermma.se eller 0709-994091 (Robert Sundel)

Tack till:

Kakelmiljö i Malmö
Fitness 24 Seven
United Malmö
Dahl agenturer
Dansgaraget
Good hair